ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

Η διοργάνωση UTP εξασφάλισε για εσάς διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα της Πορταριάς και της ευρύτερης περιοχής σε ιδιαίτερες τιμές.

Οι τιμές που αναγράφονται ισχύουν μόνο για κρατήσεις μέσα απο το site του UTP. Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση κράτησης επισκεφθείτε τη σελίδα του εκάστοτε καταλύματος που σας ενδιαφέρει και δηλώστε τη προτίμησή σας μέσω της αντίστοιχης φόρμας αίτησης κράτησης.

Η διοργάνωση UTP

Portaria Hotel &Spa

Portaria Hotel &Spa

Διακοπές σημαίνουν απόδραση από την καθημερινότητα σε κάθε εποχή του χρόνου και ιδανική αξιολόγηση του ελεύθερου χρόνου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση, ποιοτική διατροφή, διασκέδαση, επιλογές για σπόρ και εκδρομές Να ποία είναι η φιλοσοφία στο PORTARIA HOTEL!
Περισσότερα
Ορειβατικό καταφύγιο

Ορειβατικό καταφύγιο

Στην καρδιά της διαδρομής του Ultra Trail Pelion, βρίσκεται το καταφύγιο του Πάνα.
Περισσότερα
EROFILI FOUR SEASONS HOTEL

EROFILI FOUR SEASONS HOTEL

Το ξενοδοχείο Ερωφίλη λειτουργεί όλο το χρόνο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις χειμερινές σας διακοπές στην Πορταριά αλλά και τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.
Περισσότερα
 Erofili`s Home

Erofili`s Home

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Erofili’s Home βρίσκονται στο κέντρο της Πορταριάς Πηλίου, μόλις 15km από την πόλη του Βόλου και μόλις 2km από την γραφική Μακρινίτσα.
Περισσότερα
Κρίτσα Hotel

Κρίτσα Hotel

Πάνω στη μεγάλη σκιερή πλατεία της Πορταριάς με τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά της πηγής, το Kritsa gastronomy hotel προσφέρει μοναδική και ζεστή φιλοξενία.
Περισσότερα
Το Σπίτι της Αννας

Το Σπίτι της Αννας

Το Σπίτι της Άννας είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού της Πορταριάς
Περισσότερα